Speciality vietnamské kuchyně

Speciality vietnamské kuchyně

Osvojte si principy vietnamské kuchyně a naučte se připravovat proslulé speciality!

Téma: Největší vietnamské delikatesy

Co se naučíte

Šéfkuchař Chefparade vás na tomto kurzu naučí, jak připravovat:
• Sinh tố xoài (koktejl s čerstvým mangem)
• Bánh xèo (syčící placka – křupavé palačinky, plněné pečeným bůčkem, krevetami a mungo výhonky se salátem a okurkou)
• Bún chả (grilovaný bůček a mleté vepřové maso, marinované ve sladkokyselé omáčce, s rýžovými nudlemi bún, salátem a dipem)
• Nước chấm (pikantní dipy k masu, nudlím a polévkám)
• Gỏi cuốn (studené letní závitky s krevetami v rýžovém papíru)
• Bánh đa nem (polévka s hovězím masem a rýžovými nudlemi a jarní cibulkou)
Vše, co na kurzu uvaříte, také samozřejmě ochutnáte.

Kde: Chefparade Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13. Jak se do studia dostat.

Spoustu surovin na přípravu i exotických kuchyní seženete na chefshop.cz.

Věnujte tento kurz vaření

Pokud chcete kurz věnovat, můžete si stáhnout certifikát.

Termín a cena:

Datum konání Počet volných míst Cena
11.09.2015 od 16:00 0 1490,- Kč

Jak kurz probíhal:

>