MEXICKÁ KUCHYNĚ

MEXICKÁ KUCHYNĚ

Mexická kuchyně je skvělá, ale ne každý ji umí správně připravit. My ano a naučíme to i vás!

Lektor: Michal Suchánek

Téma: regiony Mexika a jejich speciality

PROČ ZVOLIT TENTO KURZ VAŘENÍ?

Mexická kuchyně je už několik let na seznamu světového nehmotného dědictví UNESCO. Proniknout do jejích tajů tedy rozhodně stojí za to!

Šéfkuchař Chefparade Michal Suchánek vás na tomto kurzu naučí, jak připravovat:

• EMPANADAS – taštičky plněné masem či zeleninou
• CARPACCIO TORTILLAS – tenké plátky svíčkové, balené v pšeničné tortille
• CHIMICHANGAS – tortilly plněné hovězím masem, fazolovým pyré a čedarem
• GUACAMOLE – tradiční avokádová salsa
• SALSA PICO DE GALLO – typická mexická rajčatová omáčka
• CHURROS – smažené skořicové kuličky

Kde: Chefparade Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13. Jak se do studia dostat.

Spoustu surovin na přípravu i exotických kuchyní seženete na chefshop.cz.

Věnujte tento kurz vaření

Pokud chcete kurz věnovat, můžete si stáhnout certifikát.

Termín a cena:

Datum konání Počet volných míst Cena
18.03.2016 od 16:00 0 1490,- Kč

Jak kurz probíhal:

>