Kurz vaření s Michalem Nikodémem

Kurz vaření s Michalem Nikodémem

Kuřecí maso je velmi oblíbené. V našem kurzu se naučíte, kolik různých typů jídel můžete připravit, když ho koupíte celé.

Lektor: Michal Nikodém

Téma: Jak co nejlépe využít celé kuře

Kurz je vhodný pro začátečníky i nadšené amatéry

Co budeme vařit

  • Silný kuřecí vývar
  • Paštiku z kuřecích jater
  • Šťavnaté kuřecí prsíčko s parmskou šunkou a salátem
  • Kuřecí roláda se špenátem a piniovými oříšky

Naučíme vás

  • vykostit kuře
  • domácí silný drůbeží vývar
  • jak připravit kuřecí prsíčko aby si zachovalo veškerou svou šťávu
  • jednoduché stehenní rolády
  • rychlou paštiku z kuřecích jater
  • a další tipy a triky profesionálů

Michal Nikodém - Manažer a spolumajitel restaurace OlakalaBistro

Michal Nikodém vystudoval střední hotelovou školu v Opavě. Rok byl v učení na kuchaře v rámci francouzské a italské kuchyně na hotelové škole v Brixenu.

Po mezinárodní praxi pracoval také v pražském hotelu Savoy* v Praze, kde připravoval pro hosty vybrané lahůdky z české i mezinárodní studené kuchyně.

Jeho koníčkem je cukrařina a v té se zdokonaloval během ročního kurzu u paní Mirky Slavíkové, francouzské profesorky cukrářského umění.

Termín a cena:

Datum konání Počet volných míst Cena
11.11.2013 od 16:00 0 2000,- Kč

Jak kurz probíhal:

>