Jak na maso

Jak na maso

V tomto, již 12. kurzu vaření, vás naučíme připravovat drůbeží, telecí i vepřové maso. Přijďte zjistit, jak máte správně zacházet s masem, abyste z něj připravili dokonalé delikatesy.

Lektor: Pavel Cón

Téma: Příprava masových specialit

Co se naučíte

Šéfkuchař Chefparade vás na tomto kurzu naučí připravovat telecí saltimboccu, vepřovou kýtu s parmskou šunkou a šalvějí, strip loin steaky aux champignons, steaky z roštěnce se žampiony, domácí hamburger, kachní prsíčka na pomeranči, a jako bonus dokonalá příloha v podobě gratin de pommes de terre, zapečených brambor se smetanou. Vše, co na kurzu uvaříte, také samozřejmě ochutnáte.

Spoustu surovin na přípravu i exotických kuchyní seženete na chefshop.cz.

Kde: Chefparade Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13. Jak se do studia dostat.

Věnujte tento kurz vaření

Pokud chcete kurz věnovat, můžete si stáhnout certifikát.

Termín a cena:

Datum konání Počet volných míst Cena
23.01.2015 od 16:00 0 1490,- Kč

Jak kurz probíhal:

>