Indie

Indie

Naučíte se připravovat typické pokrmy indické kuchyně, jako je třeba karí nebo chlebové placky. A proniknete i do tajů indického koření.

Lektor: Jan Křídlo

Téma: Národní pokrmy indické kuchyně

PROČ ZVOLIT TENTO KURZ VAŘENÍ?

Indická kuchyně je barevná, plná zeleniny, voňavá a někdy také pořádně žhavá. Z obyčejných surovin v ní vznikají zázraky - pojďte se je naučit připravovat.

Šéfkuchař Chefparade Jan Křídlo vás na tomto kurzu naučí, jak připravovat (nejen) toto menu:

• Placka naan
• Chana masala – vegetariánská směs s cizrnou
• Pakoras – zelenina v těstíčku
• Murgi malai – kuře v kokosu
• Kuře tikka na grilu

Kde: Chefparade Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13. Jak se do studia dostat.

Spoustu surovin na přípravu (i exotických) kuchyní seženete na chefshop.cz.

Věnujte tento kurz vaření

Pokud chcete kurz věnovat, můžete si stáhnout certifikát.

Termín a cena:

Datum konání Počet volných míst Cena
23.09.2016 od 16:00 2 1490,- Kč
>