Grilujeme maso, nejlepší tipy a triky

Grilujeme maso, nejlepší tipy a triky

Pod Daliborovým vedením se například dozvíte, jak dosáhnout skvělých výsledku i tehdy, když nemáte klasický gril na dřevené uhlí.

Lektor: Dalibor Navrátil

Téma: Grilování aneb po kurzu už nebudete připravovat maso jinak

CO SE NAUČÍTE

Nepochybně pro vás budou novinkou jeho božské marinády a dresinky - nejen svým složením, ale i použitím. Grilovat nejspíš umíte, ale po tomto kurzu přidáte do svého receptáře další kapitolu!

TÉMA KURZU: GRILOVÁNÍ, JAK HO ZARUČENĚ NEZNÁTE!

Dalibor Navrátil totiž griluje, ochucuje i porcuje zcela revolučním způsobem. A nejen masa, ale též zeleninu a ryby. Ukáže vám také, jak na grilu připravit méně známé druhy mas, a bát se nemusíte ani "sladkého" grilování - ano, i do dezertu se s Daliborem můžete s klidem pustit a stát se v této oblíbené disciplíně skutečnými mistry.

Cena pro předplatitele: 1490 Kč

Termín a cena:

Datum konání Počet volných míst Cena
9.06.2014 od 16:00 0 1990,- Kč

Jak kurz probíhal:

>