Francouzská Provence

Francouzská Provence

Naučíte se připravovat tradiční provensálské pokrmy z typických surovin, jako je např. jehněčí maso, rajčata, lilky, olivy, bylinky...

Lektor: Michal Suchánek

Téma: Tradiční provensálské pokrmy

PROČ ZVOLIT TENTO KURZ VAŘENÍ?

Provensálská kuchyně voní levandulí, tymiánem i česnekem. Je plná slunce, pod kterým uzrála rajčata a lilky... Provence - to je „JOIE DE VIVRE“ – radost ze života. Pojďte se radovat s námi!

Šéfkuchař Chefparade Michal Suchánek vás na tomto kurzu naučí, jak připravovat (nejen) toto menu:

• Toasty s omáčkou Rouille s rajčaty
• Lilková pěna
• Grilované jehněčí kotletky
• Mrkev se smetanou a zelenými olivami
• Plátkované brambory pečené v troubě
• Čokoládová pěna

Kde: Chefparade Holešovice, areál Holešovické tržnice, budova č. 36, Bubenské nábř. 306/13. Jak se do studia dostat.

Spoustu surovin na přípravu (i exotických) kuchyní seženete na chefshop.cz.

Věnujte tento kurz vaření

Pokud chcete kurz věnovat, můžete si stáhnout certifikát.

Termín a cena:

Datum konání Počet volných míst Cena
10.06.2016 od 16:00 8 1490,- Kč

Jak kurz probíhal:

>