Partnerem kurzů vaření je Chefparade
Kurzy

Finger Food

Finger Food

Noblesní delikatesy zvané Finger Food se hodí především na zahradní slavnosti a venkovní party. Naučte se s námi nejzajímavější z nich a překvapte své blízké a přátele.

Termín kurzu: 26.05.2017 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 7

Street Food z Vietnamu

Street Food z Vietnamu

Street Food je fenomén a vietnamská pouliční kuchyně proslulá. Pronikněte do jejích tajů s námi...

Termín kurzu: 21.04.2017 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 0

Sladké pečení

Sladké pečení

Práce s čokoládou, zdobení královskou glazurou, stékaný karamel... Zkušená cukrářka Eliška Němcová vám prozradí další taje a kouzla cukrářské práce a vy můžete o Velikonocích ohromit hosty dezerty jak od profíka.

Termín kurzu: 17.03.2017 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 0

Indie II.

Indie II.

Pokračování úspěšného kurzu vaření po indicku s oblíbeným lektorem Janem Křídlem, určené pro začátečníky i pokročilé.

Termín kurzu: 17.02.2017 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 0

Čokoládové pralinky

Čokoládové pralinky

Chcete proniknout do tajů čokolády a cítit se jako profi chocolatiéři? Nebo sháníte originální vánoční dárek? Přijďte na kurz osobně nebo kupte poukaz a věnujte ho jako dárek.

Termín kurzu: 20.01.2017 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 0

Thajsko II.

Thajsko II.

Pronikněte do tajů thajské kuchyně na vyšší úrovni.

Termín kurzu: 25.11.2016 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 1

Speciality z hovězího masa

Speciality z hovězího masa

S lektorem Chefparade se naučíte nejen chutně připravit hovězí maso, ale také se v něm lépe vyznat.

Termín kurzu: 21.10.2016 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 2

Indie

Indie

Naučíte se připravovat typické pokrmy indické kuchyně, jako je třeba karí nebo chlebové placky. A proniknete i do tajů indického koření.

Termín kurzu: 23.09.2016 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 2

Francouzská Provence

Francouzská Provence

Naučíte se připravovat tradiční provensálské pokrmy z typických surovin, jako je např. jehněčí maso, rajčata, lilky, olivy, bylinky...

Termín kurzu: 10.06.2016 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 2

Viva l’Italia!

Viva l’Italia!

Naučíte se všechny zákonitosti a fígle při přípravě autentických italských pokrmů.

Termín kurzu: 27.05.2016 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 1

Vařte jako Jamie!

Vařte jako Jamie!

Naučíme vás vařit jako šéfkuchař Jamie Oliver – stejně lehce a přirozeně.

Termín kurzu: 22.04.2016 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 2

MEXICKÁ KUCHYNĚ

MEXICKÁ KUCHYNĚ

Mexická kuchyně je skvělá, ale ne každý ji umí správně připravit. My ano a naučíme to i vás!

Termín kurzu: 18.03.2016 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 0

SUSHI

SUSHI

Chcete umět stočit rolky tak, aby vypadaly a chutnaly jako z luxusní restaurace? Přihlaste se na náš kurz!

Termín kurzu: 26.02.2016 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 0

Thajská kuchyně

Thajská kuchyně

Vydejte se na průzkum jedné z nejbarevnějších a současně nejoblíbenějších světových kuchyní.

Termín kurzu: 15.01.2016 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 0

Pralinky 2015

Pralinky 2015

Proniknete do tajů práce s čokoládou a odnesete si vlastnoručně vyrobené čokoládové pralinky.

Termín kurzu: 11.12.2015 od 16.00

Cena: 1490,- Kč

Počet volných míst: 0