Gurmet 6/2015

Gurmet 6/2015

Co najdete v aktuálním vydání

Jahodové recepty, dětská zahradní party a domácí zmrzlina. To všechno a spoustu dalších receptů a zajímavého čtení na vás čeká v červnovém Gurmetu, který už voní létem (v prodeji od 15. května).

Přinášíme vám, mimo jiné, grilovací recepty od Veroniky Koko Kokešové, která zdobí titulní stranu, naučíme vás tu nejlepší pizzu, krok za krokem a představíme nadšeného bylinkáře Vítka Janouše, který pěstuje bylinky na míru těm nejlepším šéfkuchařům.

Naše kolegyně Kateřina vám ukáže, že vyrobit doma zmrzlinu není vůbec žádná věda, prozradí fígly, aby se vám vše podařilo a vy jste si vychutnali tu nejlepší zmrzlinu na světě.

V cukrářském triku se navíc naučíte vyrábět domácí zmrzlinové kornouty, takže nejen, že spotřebujete zbylé bílky po výrobě zmrzliny, ale na oplatce si, konečně, pochutnáte.

Odebíráte bedýnky nebo stále váháte, zda se do tohoto zajímavého projektu zapojit? Udělali jsme vám přehled různých variant, takže teď je již jen a jen na vás, pro kterou se rozhodnte. A že je z čeho vybírat...

Naučíme vás, krok za krokem, tu nejlepší pizzu a je už jen na vás a vaší chuti, jak si ji nakonec ozdobíte. My máme nejradši úplně základní Napoletanu. Doporučíme vám restaurace, kde se budete cítit dobře s vašimi dětmi a kde si to, společně, užijete. Strávíme společně s Rosťou Křivánkem 24 hodin v kouzelném Českém Švýcarsku a nalákáme vás na růžová vína, která jsou teď, se zvyšujícími se teplotami, tou nejlepší možnou volbou.

Stále více oblíbená Výzva pro odvážné tentokrát jistě potěší všechny děti, protože je krásně barevná. Popusťte uzdu své fantazii a upečte Duhový dort podle našeho receptu, ozdobte podle vlastní fantazie a udělejte svým dětem radost. Pečte, zdobte, pošlete nám fotku a získejte parádní výhru - robot Sencor v barvě dle Vašeho výběru.

Přečtěte si, kdo vyhrál minulou Výzvu a čí Charlotta nakonec vyhrála a kdo, že se to bude těšit z výhry.