Gurmet 3/2015

Gurmet 3/2015

Co najdete v aktuálním vydání

Březnové vydání Gurmetu (v prodeji od 13. února) je lehké, jarní, svěží a odlehčené... začíná nám přece postní období. Neděste se, nabízíme Vám totiž tak chutné recepty, že si ani nevšimnete, že jíte zdravěji, protože naše přehlídka pokrmů je pestrá nejen na pohled, ale i co do složení. Odšťavňujte, kličte a pusťte k Vám domů jaro.

Přijměte naši Výzvu pro odvážné a upečte pomerančový koláč a soutěžte opět o tři krásné ceny od Nordic Ware.

V březnu jsme vyzpovídali Cecílii Jílkovou, nekorunovanou raw královnu a zamilovali se do jejího dortu se zeleným ječmenem. Pustili jsme se do toho jarního detoxu skutečně po hlavě, takže jsme pro Vás sestavili jídelníček pro různé typy sportovních aktivit a je jen na Vás, zda vezmete do ruky činku či šachovou figurku. Rosťa Křivánek se obětoval a vypil asi nejvíc kávy za jeden den, navštívil totiž tréninkové centrum pražírny Doubleshot a napsal moc zajímavou reportáž. Poradíme Vám, jak na sacharidový půst a co dobrého postního si, v tomto období, můžete připravit.

Projdeme se s Vámi po vegetariánských restauracích, naučíte se vyrábět čokoládové mističky za pomoci nafukovacích balónků a zažijeme 24 hodin v Ostravě.

Odstartovali jsme nový seriál s Karolinou Konečnou o všech chutích Itálie a sama autorka a vynikající kuchařka Vás provede naším novým kurzem vaření, kde se naučíte připravit speciality ze Sardinie.

Máte rádi výzvy? Vyzkoušejte tentokrát tu naši a upečte pomerančový koláč, který Vás příjemně překvapí svojí neuvěřitelnou vůní a šťavnatostí. Zjistíte, kdo vyhrál minulou Výzvu a které dva Red Velvet dorty jsme ocenili my v redakci. Pečte, zdobte, pošlete nám fotku a získejte parádní výhry, krásné formy na bábovky a lívanečník od firmy Nordic Ware. Vítěze vybere hostitelka výzvy a další dvě ceny vybereme v redakci!

V jarním vydání Gurmetu najdete recepty na takové dobroty, jako jsou například:

  • raw kari risotto se žampiony pode Cecílie Jílkové

  • fresh džusy různých barev a chutí

  • recepty z klíčků ve všech možných podobách

  • bezlepkové cizrnové cupcakes

  • tagliatelle s králičím ragú od Karoliny Konečné

  • rychlá jídla aneb od otevření lednice po servírování za 30 minut

  • quinoa v kuchyni

  • červená řepa ve dvou moučnících

  • losos Wellington krok za krokem

A navíc bonus pro nové předplatitele! K ročnímu předplatnému (za 299 Kč) navíc dostanete 4 kuchyňská prkénka z antibakteriálního materiálu v hodnotě 1399,-. Více na www.mojepredplatne.cz.