Gurmet 2/2015

Gurmet 2/2015

Co najdete v aktuálním vydání

Aktuální vydání měsíčníku Gurmet (v prodeji od 14. ledna) je prostoupeno masem ve všech podobách, máme přece masopust. Přijměte pozvání na nefalšovanou zabijačku, vystrojte si doma vepřové hody, naučte se připravit trendy vietnamské bánh mi bagety nebo vezměte na milost opomíjenou cibuli a připravte si z ní skvělé pokrmy.

Upečte podle únorové vyzyvatelky Red Velvet a zúčastněte se o tři krásné ceny od Nordic Ware.

Stejně jako Vy, tak i my v redakci jídlem žijeme, takže nabízím malou ochutnávku toho, co jsme si pro Vás tentokrát připravili.

V únoru jsme nemohli nevyzpovídat nikoho jiného, než nekorunovaného krále pražských řezníků, Paula Daye, Libor Budinský připravil zajímavý článek o čepování piva, popovídali jsme si s talentovaným Michalem Černým z restaurace Story a půvabná Kristy Nguyen Vás naučí různé varianty bánh mi baget.

Zavedeme Vás do asijských restaurací, naučíme připravit malovanou roládu a strávíme s Vámi 24 hodin v Plzni. Pravidelný sloupek o kávě připravil Lukáš Hejlík, Lenka Požárová nás zavede k nadšencům, kteří vyrábí čokoládu od základu, kuchařka Kamura tentokrát připravila slávky a sommelier Viktor Štajer představuje ledová vína.

Máte rádi výzvy? Přijměte tu naši, pro odvážné a upečte Red Velvet, který skvěle doplní Vaše valentýnské menu. Podívejte se, který citrónový koláč vyhrál minulou výzvu a pokochejte se pohledem na další Vaše vybrané fotografie, tentokrát jich jsou celé dvě strany.

Pečte, zdobte, pošlete nám fotku a získejte nové výhry, krásné formy na bábovky a lívanečník od firmy Nordic Ware. Vítěze vybere hostitelka výzvy a další dvě ceny vybereme v redakci!

V aktuálním vydání Gurmetu naleznete recepty na jídla pro dny všední i sváteční. Upečte a uvařte si s námi:

  • klasickou pečeni i exotické vepřové podle receptů Paula Daye

  • rilletes, škvarkové placky

  • francouzské recepty s cibulí v hlavní roli

  • čokoláda v různých podobách

  • domácí klobásy

  • rychlá jídla aneb od otevření lednice po servírování za 30 minut

  • batáty v kuchyni

  • tradiční a severské masopustní sladkosti

  • filmový štrúdl

A navíc bonus pro nové předplatitele! K ročnímu předplatnému (za 299 Kč) navíc dostanete dvě kolekce čajů v hodnotě 489 Kč - více na www.mojepredplatne.cz.