Chuť a styl 5/2013

Chuť a styl 5/2013

Co najdete v aktuálním vydání

Zatímco romantickou lásku oslavujeme polibky pod rozkvetlými stromy, tu lásku, která nás všechny spojuje, tedy lásku k jídlu a vaření, oslavme nějakou úžasnou delikatesou! Májové číslo časopisu Chuť a styl je takových delikates plné. Stačí si vybrat, vychází už v úterý 7. května. A co je uvnitř?

  • Čerstvé zelené saláty z českých polí

  • Úžasné dortíky ve tvaru srdce

  • Pohádková svatba na pohádkovém místě a s pohádkově dobrými svatebními recepty

  • Poctivé rodinné recepty, na které nakoupíte na farmářských trzích

  • Pět voňavých grilovacích receptů z různých druhů masa + rady od profíka z řeznictví

  • Putování Marokem za delikatesami (a nejen za nimi)

  • Pastva na májových loukách, aneb jaké dobroty se tam dají najít

  • Jahody a čokoláda = dokonalý pár

  • Květinové dorty - krásná dekorace nejen na svatební stůl

  • Bombastický růžový dort od Ivety Fabešové

Asi není obehranějšího pořekadla, než že "láska prochází žaludkem". Ale když se nad ním trochu zamyslíte, zjistíte, jak velkou dávku pravdy v sobě skrývá. Dobré jídlo prostě povznáší, otevírá srdce a probouzí lásku. A lásce k jídlu, ale i jiným láskám jsme v májovém vydání věnovali opravdu velký prostor: navštívili jsme úplně pohádkovou svatbu na neuvěřitelně romantickém místě, ochutnali na ní samé skvělé věci a získali pro vás recepty přímo od autora. A připravili jsme i další "láskovou" kapitolu, skutečná srdcová esa: pět dortíčků ve tvaru srdce, jak je speciálně pro náš časopis vymyslel šéfkuchař Honza Krajč.

Chuť a Styl zakoupíte na stánku nebo objednávejte:

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

Elektronické předplatné

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!

Číst na Publero

Vytvořte si vlastní elektronickou knihovnu a bavte se!

Informace o redakci