Chuť a styl 3/2013

Chuť a styl 3/2013

Co najdete v aktuálním vydání

Velikonoce jsou téměř za dveřmi, takže jsme březnové číslo nemohli věnovat ničemu jinému, než právě jim. Na co se můžete od středy 6. března těšit:

  • Bylinkové recepty ve znamení jara

  • 10 tipů na zpracování vykoledovaných vajíček

  • Škola zdravého velikonočního pečení

  • Velikonoční dámská jízda plná pečení a vaření

  • Slavnostní velikonoční menu

  • Jarní pečínky a rady na nákup mladého masa

  • Speciality ze savojských strání, které si rádi dáte nejen po lyžovačce

  • Objevte pohanku – je úžasná!

  • Kulaté nápady z čokolády, aneb čokoládové knedlíky a knedlíčky

Experimenty v kuchyni jsou fajn, ale během roku se naskytne pár příležitostí, kdy není nad osvědčené recepty našich babiček nebo třeba sousedek. Mezi takové patří určitě Velikonoce.

Každý z naší redakce má trochu jinou představu o chuti Velikonoc, zafixovanou již v dětství. Pro někoho to je mazanec a přebohatá velikonoční hlavička, tedy nádivka s domácím uzeným a několika dalšími druhy masa, spoustou vajec, kopřivami a tou nejkřupavější kůrčičkou na světě. Jiný se zase o Velikonocích neobejde bez hnětýnek, typického jihočeského cukroví. Nebo dvojctihodných koláčků, beránků, bochánků, věnců se zapečenými vajíčky a dalších dobrot. A tak jsme všechny ty tradiční i netradiční velikonoční nápady nakonec uvařili, upekli a nafotili a doufáme, že mezi nimi nebudou chybět ty vaše oblíbené.

Chuť a Styl zakoupíte na stánku nebo objednávejte:

Stáhnout si svůj oblíbený časopis můžete i v elektronické podobě

Elektronické předplatné

  • Váš oblíbený časopis si můžete číst ihned a bez stahování
  • Jednoduše získáte okamžitý online přístup k aktuálním verzím nebo archivu
  • Vybrat si můžete jednotlivá vydání nebo předplatné
  • To vše za výhodnější cenu než ve stánku!

Číst na Publero

Vytvořte si vlastní elektronickou knihovnu a bavte se!

Informace o redakci