Chuť a styl 2/2013

Co najdete v aktuálním vydání

Únorové číslo je takříkajíc pro všechny. Nevěříte? Stačí si časopis prolistovat a uvidíte sami. Na co se můžete od středy 6. února těšit:

  • 10 nápadů úplně bez masa

  • Seznamka s tropickým ovocem a tipy, co z něj uvařit

  • Valentýnské romantické menu plné afrodiziak

  • Koblihy 6x jinak - k odpolednímu čaji i jako večírkové slané pohoštění

  • Domácí zabijačka naživo v pražském bytě

  • Výlet za šarmem zimní Paříže, místními kavárničkami a skvělým jídlem

  • Ananas - ovoce pro zdraví, štíhlost i něžnou touhu

  • S masem nebo bez? - v rubrice Pro a proti

  • Tradiční pokrmy v odlehčené verzi

  • Pastinák - zelenina, o které možná ani nevíte, že existuje

  • Božské čokoládové dorty, které vám zpestří dlouhá zimní odpoledne

Při plánování únorového čísla se v redakci strhla vášnivá debata. Má být plné masa, protože je masopust? Nebo má být naopak odlehčené a vyhovět tak povánočním detoxikačním trendům a zároveň připomenout nadcházející období půstu, které by mělo být bezmasé?

Pravda byla na obou stranách, a tak v časopise najdete střídmé vegetariánské recepty, ale i návod na uspořádání domácí zabijačky, ovšem v bytových podmínkách.

Je únor, tak jsme nemohli vynechat ani pořádnou porci romantiky – v podobě romantické večeře a také cestování, které tentokrát vede do zimní Paříže proslulé útulnými kavárničkami, restauracemi a výtečným jídlem. Náš kuchař se tam vypravil sám na výzvědy a připravil pro vás opravdu luxusní pařížské recepty. Dobrou chuť vám přeje Chuť a styl!

Informace o redakci